Virtual Facial Secretaressedag

65,00

Geef een unieke beleving cadeau!
Met deze experience nemen wij je aan de hand meet door een uitgebreide skin care routine. Je ontvangt een skincare experience set en tijdens onze online facial onthullen wij al onze beauty geheimen voor een mooi verzorgde huid en leren we je een heerlijke massage om de spieren van het gezicht te ontspannen.

De Secretaresse ontvangt de voucher op Secretaressedag voor 08.30 uur.

Beschrijving

Uniek aanbod Secretaressedag 2021

De secretaresse… Een onmisbare spil in uw organisatie. De kracht die zorgt dat uw dag vlekkeloos en zorgeloos verloopt. Vergaderingen worden ingepland, de mail gesorteerd, vergaderstukken liggen klaar. Ze is de ogen en de oren van het bedrijf en bied een luisterend oor daar waar nodig. Dit is slechts een kleine greep van de dagelijkse taken van een Secretaresse.

Ode aan de secretaresse
Donderdag 15 april is het Secretaressedag.
Dit is een mooie gelegenheid om uw secretaresse even in het zonnetje te zetten. Aandacht en blijk van waardering voor haar aanwezigheid en werkzaamheden, iets dat vaak als vanzelfsprekend ervaren wordt.

Geef haar een heerlijk moment voor haarzelf met deze unieke virtual facial.
Dit is een leuk en origineel cadeau om te geven en te krijgen.
Het is eens iets anders dan chocolade, bloemen, een bon of een etentje.

Wat is een virtual facial?
Een virtual facial is een digitale schoonheidsbehandeling waarbij tips en tricks over een goede huid routine worden uitgelegd en actief worden uitgevoerd.
De secretaresse ontvangt op secretaresse dag een voucher in haar mail en kan daarmee een afspraak inplannen. Bij de bevestiging van de afspraak zit een vragenlijst.
Op basis van deze vragenlijst stellen wij een Skincare Experience set samen en sturen deze op naar de secretaresse. Een dag voor de afspraak wordt de link en instructies voor de virtual facial verzonden.
Op de afgesproken tijd ontmoeten we elkaar online en gaan we aan de slag met een uitgebreide huidverzorgingsroutine inclusief massage. Ook is er tijd om vragen betreft huidverzorging te beantwoorden.
Na afloop zal de huid heerlijk aanvoelen en er glanzend uitzien.

Hoe werkt het?
Stap 1: Klik op knop afspraak maken en kies voor de virtual facial secretaresse dag 2021, zet in de opmerkingen de code van de voucher. (minimaal 1 week vooruit plannen)
Stap 2: Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een intakeformulier, deze vul je in en stuur je retour
Stap 3: Na ontvangst van het ingevulde intakeformulier maken wij voor jou een huidverzorgingsset op maat en sturen we deze naar je toe.
Stap 4: Je ontvangt ca. 24 uur van te voren een afspraakherinnering en een mail met de log in gegevens voor de online afspraak. Indien je 48 uur van te voren de set nog niet ontvangen heb neem dan contact met ons op.
Stap 5: Bereid je, minimaal 15 minuten van te voren, voor volgens de instructies die je van ons ontvangen hebt. Klik op de afgesproken tijd op de link die je van ons ontvangen hebt.
Duur 45 – 60 minuten | € 65,-

Virtual Facial Secretaressedag
Virtual Facial Secretaressedag
65,00