Leuke cadeaus voor de sportieve secretaresse(s)

Over 2 maanden is het weer Secretaressedag. Wil je niet elke jaar met hetzelfde cadeau op de proppen komen en dit jaar eens met een leuk en nuttig presentje voor de dag komen? We zullen de komende blogs op nationale-secretaressedag.nl je inspiratie geven voor leuke, cadeaus voor de secretaresses of secretarieel medewerkers. In elke bijdrage zullen we een andere categorie behandelen. Bijvoorbeeld cadeaus voor secretaresses die van koken houden, secretaresses die graag een wijntje drinken, ook zal de liefhebber van reizen aan bod komen.  In deze eerste blog hebben een lijstje met leuke cadeaus voor de sportieve secretaresses.

Sportarmband
Een sportarmband ook wel een hardlooparmband of smartphonehouder genoemd tijdens het sporten is wel zo fijn om je smartphone bij de hand te hebben! Zo ben je ten alle tijden bereikbaar en kun je je eigen muziek luisteren. Meer informatie over de sportarmband

LED reflecterende hardloopvest
Zeer nuttig voor secretaresses en secretarieel medewerkers die ‘s avonds sporten (hardlopen, wandelen, fietsen, enz.), omdat het je zichtbaar maakt en risico op ongelukken minimaliseert. Het is natuurlijk ook perfect om andere nachtelijke activiteiten veilig uit te voeren.

Yogamat – Fitness Mat
De yogamat is ideaal voor het uitvoeren van al je yoga oefeningen. De mat is extra dik 16 mm, zodat je de harde vloer niet voelt. Door de afmeting van 60 x 180 cm is hij groot genoeg om al je poses op te doen. De yogamat wordt ook wel als fitnessmat gebruikt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00