Mobile Lap Desk

34,95

Medische experts zijn het erover eens. We nemen al te vaak een ongezonde houding aan tijdens het werk. Deze Mobile Lap Desk biedt daar nu een weldoordachte oplossing voor. Je zorgt eerst dat je comfortabel zit, en je bureau past zich vervolgens aan jouw houding aan in plaats van andersom.

Geleverd door: CoolGift

Beschrijving

Medische experts zijn het erover eens. We nemen al te vaak een ongezonde houding aan tijdens het werk. Vooral bij bureau jobs stijgt het aantal rugklachten jaar na jaar.

Deze Mobile Lap Desk biedt daar nu een weldoordachte oplossing voor. Je zorgt eerst dat je comfortabel zit, en je bureau past zich vervolgens aan jouw houding aan in plaats van andersom. Op dit vederlichte werkblad van kwaliteitsbamboe kan je een laptop en een tablet kwijt, of twee tablets, indien je wilt ook nog een smartphone in het daarvoor bedoelde vakje. Kortom, je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt om in alle comfort te werken.

Door de verluchtingsgaten zullen geen van je apparaten snel oververhit geraken. En aan de achterkant zit ook nog een handige opening voor al je kabels.

Specificaties
Stabiel ergonomisch werkstation voor laptop en tablet
Werk meer comfortabel vanuit je bed of je sofa
Biedt plaats aan 2 tablets, of 1 tablet en 1 laptop
Speciaal vak waar ook nog een smartphone in past
Verluchtingsgaten om je apparaten koel te houden
Opening aan de achterkant voor al je kabels
Gemaakt van 100% bamboe van hoge kwaliteit
Muismat van hoogwaardig synthetisch materiaal
Gewicht: 1,84 kg
Afmetingen: 60cm (L) × 31cm (B) × 2cm (H)

Mobile Lap Desk
Mobile Lap Desk
34,95