Bo-Bottle 380ULTD met fruitcup (roze) – 380 ml

30,95

Geef je secretaresse een duurzaam cadeau!
Combineer de multi inzetbare 380ULTD met de fruitcup voor het perfecte duo voor een gezond tussendoortje. Vul de fles vanaf de onderzijde met fruit en water. Nadat de fles is leeggedronken blijft het fruit achter in het fruitbakje. Dit kan je er vervolgens makkelijk met een vorkje eruit eten.

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Combineer de multi inzetbare 380ULTD met de fruitcup voor het perfecte duo voor een gezond tussendoortje. Door de brede bodem van 78mm staat de fles met de fruitcup erg stevig. De fruitcup is speciaal ontworpen voor de 380ULTD. Vul de fles vanaf de onderzijde met fruit en water. Nadat de fles is leeggedronken blijft het fruit achter in het fruitbakje. Dit kan je er vervolgens makkelijk met een vorkje eruit eten.

De Bo-Bottles flessen
Alle Bo-Bottles zijn gemaakt van het harde krasvrije Borosilicaat glas en is daarmee hittebestendig en duurzaam. De dop en de afschroefbare bodem zijn gemaakt van duurzaam RVS. De binnenkant van de doppen is gemaakt van polypropyleen: een gifvrije harde kunststof die bestendig is tegen bacteriegroei. Door de vervangbare siliconen sluitingsring zijn alle Bo-Bottles 100% lekvrij.

Bo-Bottles is Business Angel van de Plastic Soup Foundation.

Bo-Bottle 380ULTD met fruitcup (roze) - 380 ml
Bo-Bottle 380ULTD met fruitcup (roze) – 380 ml
30,95