Bloemen Secretaressedag

Geef uw secretaresse een mooi boeket met secretaressedag

Bloemen worden nog steeds het meest gegeven op Nationale Secretaressedag.
Met de bloemen van onze partner BloomPost verras je iemand op een originele manier met verse bloemen, bezorgd in handige brievenbusverpakking of een prachtig boeket per koerier! 

Brievenbusbloemen
Het leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €9,95!


ROZE BRIEVENBUSROZEN –
€ 12,95 excl. € 2,95 verzendkosten

Boeketten
Ook kun je kiezen uit een van de prachtige geurige, kleurige en weelderige boeketten die in een luxe verzenddoos verpakt en verzonden worden. De koerier levert jouw bloemencadeau zelf af. Al vanaf €19,95!


BOEKET RENATE –
€ 21,95 excl. € 4,95 verzendkosten

Versgarantie
Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatendeerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 9 dagen op vaas. BloomPost hanteert lage verzendkosten en bezorgt 6 dagen per week door heel Nederland, maar ook elders in de EU. Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt je bloemencadeau de volgende dag nog bezorgd.